Skip to content

Varför mcare?

Ledande inom Apple-kompetens i Norden

Vi är auktoriserade

Många bra anledningar att välja mcare

Apple och mcare - ett etiskt och miljövänligt val

Apples uppdrag innebär noggrant ansvar för underhåll, övervakning av leveranskedjans etik och miljövänlighet. Samarbetet mellan Apples och mcare Sweden faller sig naturligt, eftersom varumärket innebär erkänt långt livstid och reparation är ofta lönsamt upp till fem år efter inköpet. Vilket vi ser som en stor fördel för våra medarbetare, såväl som våra kunder.

Vi kan garantera att du blir nöjd med din serviceupplevelse genom att transparent presentera olika alternativ, till exempel jämförelsen mellan reparation och att köpa en ny enhet och hur du ska hantera framtida behov. Vi tar vårt uppdrag på största allvar och prioriterar självklart alla våra kunder och strävar efter att effektivt lösa dina problem. Vårt mål är att hantera varje serviceärende så snabbt och smidigt som möjligt, med över 90% i kundnöjdhet.

Som tillverkare är Apple också etiskt rätt val - företaget har åtagit sig att göra långsiktiga insatser mot klimatförändringen på många sätt. Apples tillverkningsprocess strävar efter att ägna stor uppmärksamhet åt behandlingen av anställda och hela processens etik.

Vad menar vi med auktoriserat?

Genom att besöka en auktoriserad verkstad kan du vara helt säker på att din Apple-produkt får absolut bästa omhändertagandet. Vi använder de senaste diagnostiktesterna i enlighet med Apples riktlinjer och använder originaldelar från Apple. Vi kan hjälpa dig att hantera de fel eller problem som faller inom garanti men kan även hjälpa dig om olyckan varit framme eller om garantitiden passerat. Allt detta och du får inte bara garanti på det utförda arbetet utan din produkt bibehåller också den garantitid du hade innan du lämnade in den, till skillnad från de många icke auktoriserade aktörer som finns på marknaden.

Vi på mcare bedriver en auktoriserad verksamhet och kan titulera oss AASP (Apple Authorized Service Provider) vilket betyder att vi har granskats, utbildats och godkänts utav Apple och därför har rätt att utföra reparationer både inom och utanför garantin på Apples produkter.