Varför mcare?

Ledande inom Apple-kompetens i Norden

Många bra anledningar att välja mcare

mcare och Apple - ett etiskt och miljövänligt val

Apples uppdrag innebär noggrant ansvar för underhåll, övervakning av leveranskedjans etik och miljövänlighet. Samarbetet mellan Apples och mcare Sweden faller sig naturligt, eftersom varumärket innebär erkänt långt livstid och reparation är ofta lönsamt upp till fem år efter inköpet. Vilket vi ser som en stor fördel för våra medarbetare, såväl som våra kunder.

Vi kan garantera att du blir nöjd med din serviceupplevelse genom att transparent presentera olika alternativ, till exempel jämförelsen mellan reparation och att köpa en ny enhet och hur du ska hantera framtida behov. Vi tar vårt uppdrag på största allvar och prioriterar självklart alla våra kunder och strävar efter att effektivt lösa dina problem. Vårt mål är att hantera varje serviceärende så snabbt och smidigt som möjligt, med över 90% i kundnöjdhet.

Som tillverkare är Apple också etiskt rätt val - företaget har åtagit sig att göra långsiktiga insatser mot klimatförändringen på många sätt. Apples tillverkningsprocess strävar efter att ägna stor uppmärksamhet åt behandlingen av anställda och hela processens etik.