iPhone-displaybyte

Auktoriserat iPhone-displaybyte hos mcare

Är din iPhone-display sprucken och återförsäljaren försöker erbjuda dig en tredjepartsdisplay som påstås matcha kvaliteten av en originaldisplay? Erbjuds snabb service även om enheten har andra fel än displayen? Är det någon skillnad på utbytesdelen, kvalitet och användbarhet samt pris när enheten repareras hos en aktoriserad servicepartner jämfört med en icke-auktoriserad? Kör alla serviceleverantörer tillverkarens diagnostik för att utesluta andra underliggande dolda fel? Vad händer med enhetens garanti efter genomförd service? Vad händer med andrahandsvärdet när andra delar än tillverkarens originaldelar används vid service?

Mcare 24_compressed

Helt enkelt det billigaste alternativet - jämför priser för displaybyte

Få originaldelar och garanterad Apple-kvalitet till en lägre kostnad än andra snabba tjänster på marknaden. Upp till 50% billigare än på andra platser. Vi tål att jämföras!

 

Modell Pris
iPhone 6s 2030kr
iPhone 6s plus 2333kr
iPhone 7 2030kr
iPhone 7 plus 2333kr
iPhone 8 2030kr
iPhone 8 plus 2333kr
iPhone X/XS 3460kr
iPhone XS Max 4091kr

 

Du kan hitta priser för äldre modeller i vår prislista här.

mcare Stockholm, Hammarby kaj 16, 120 30 Stockholm

mcare Malmö, Masttorget 6, 211 77 Malmö

mcare Göteborg, Kungsgatan 20411 19 Göteborg

Snabbt och enkelt

Boka tid eller besök oss idag

Vi kan genomföra displaybyten under dagen hos våra verkstäder i Stockholm och Malmö. Våra övriga verkstäder hjälper dig också bekvämt med inskicks-service. Alla våra ärenden åtgärdas generellt inom 3 dagar, även i de fall felet inte är relaterat till displayen.

Beställ service här

Layer-13

Användbarhet och kvalitet är inte irrelevant

Om du vill ha garanterad originalfunktion rekommenderar vi starkt att ni anlitar en certifierad Apple-servicepartner. mcare är en av få certifierade servicepartners i Sverige som har kunskapen, erfarenheten och de officiella verktygen för att genomföra ett displaybyte för iPhone. Våra displayer levereras direkt från Apple och kan byta ut dem på plats för bibehållen funktion, såsom 3D-touch, pekskärmsprecision och färgåtergivning kalibrerat för er enhet. Enheten garanteras också fortsatt stå emot vatten, stänk och damm vid service hos mcare.

Layer-11

Det finns bara en Apple-garanti

Enheten bibehåller sin originalgaranti efter service. Efter genomförd service hos mcare kan enheten alltid lämnas in för garantiservice hos en annan Apple-auktoriserad serviceverkstad, även utomlands. Om ett displaybyte genomförs hos en icke-auktoriserad serviceverkstad lämnas oftast endast garanti för displayen hos den aktuella verkstaden och då endast för displayen. Om du önskar sälja din enhet vidare har en enhet med originaldelar alltid ett högre andrahandsvärde.

Layer-5

Säkerhet och funktionalitet

Om säkerheten är viktig för er, bör ni alltid förlita er till originaldelar. Apple kontrollerar noggrannt hela hela flödet för tillverkning och distribution från början till slut. mcare möter de allra striktaste kvalitetskraven från Apple, som en av de enda serviceverkstäderna i Sverige. Varje display har ett unikt chip som bekräftar dess äkthet.

Skapa en serviceorder här

Layer-7