iPhone-batteribyte

Nu endast 399 kr

*Erbjudandet gäller endast på iPhone SE, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7 och 7 Plus. Vid inskick kan eventuell fraktkostnad tillkomma.

Snabbt och enkelt

Boka tid eller besök oss idag

Vi kan genomföra batteribyten under dagen hos våra verkstäder i Stockholm, Göteborg och Malmö. Alla våra ärenden åtgärdas generellt inom 3 dagar, även i de fall felet inte är relaterat till batteriet.

Layer-13

Apple släppte nyligen en kommentar till hur man hanterar prestandan för iPhone vid åldrande batterier för att förhindra oväntade avstängningar, omstarter eller andra oönskade allvarliga problem. För att säkerställa pålitligheten hos en iPhone med åldrande batteri så har man via mjukvaran justerat prestandan under viss högintensiv och extra energikrävande användning, för att exempelvis förhindra att en iPhone stängs av när man behöver den som mest.

Apple kommer att släppa en mjukvaruuppdatering under tidiga 2018 med nya funktioner som ger användare större inblick i batteriets hälsa så att man själv kan se om batteriets hälsa kan påverka iPhones prestanda.

Apple jobbar ständigt med att göra användarupplevelsen ännu bättre, inklusive förbättra hur prestanda hanteras och oväntade avstängningar allteftersom batterier åldras.

Läs hela meddelandet här: https://www.apple.com/iphone-battery-and-performance/

Mcare 24_compressed

Lagerstatus för batterier

Nedan kan du se om batteriet för din modell finns på lager i någon av våra verkstäder. Lagerstatusen uppdateras dagligen.

 

Modell Stockholm Malmö Göteborg
iPhone SE Tillgängligt Tillgängligt Tillgängligt
iPhone 6 Tillgängligt Tillgängligt Tillgängligt
iPhone 6 Plus Tillgängligt Tillgängligt Tillgängligt
iPhone 6s Tillgängligt Tillgängligt Tillgängligt
iPhone 6s Plus Tillgängligt Tillgängligt Tillgängligt
iPhone 7 Tillgängligt Tillgängligt Tillgängligt
iPhone 7 Plus Tillgängligt Tillgängligt Tillgängligt
iPhone 8 Tillgängligt Tillgängligt Tillgängligt
iPhone 8 Plus Tillgängligt Tillgängligt Tillgängligt
iPhone X Tillgängligt Tillgängligt Tillgängligt

 

mcare Stockholm, Hammarby kaj 16, 120 30 Stockholm

mcare Malmö, Masttorget 6, 211 77 Malmö

mcare Göteborg, Kungsgatan 20, 411 19 Göteborg

Det finns bara en Apple-garanti

Enheten bibehåller sin originalgaranti efter service. Efter genomförd service hos mcare kan enheten alltid lämnas in för garantiservice hos en annan Apple-auktoriserad serviceverkstad, även utomlands. Om ett batteribyte genomförs hos en icke-auktoriserad serviceverkstad lämnas oftast endast garanti för batteriet hos den aktuella verkstaden och då endast för batteriet. Apple-auktoriserade verkstäder kan ej erbjuda service på en enhet med ett icke-originalbatteri monterat. Om du önskar sälja din enhet vidare har en enhet med originaldelar alltid ett högre andrahandsvärde.

Layer-5

Säkerhet och funktionalitet

Om säkerheten är viktig för er, bör ni alltid förlita er till originaldelar. Apple kontrollerar noggrannt hela hela flödet för tillverkning och distribution från början till slut. mcare möter de allra striktaste kvalitetskraven från Apple, som en av de enda renodlade serviceverkstäderna i Sverige.

Skapa en serviceorder här

Layer-7